Energiewerk

Alles is energie
Alles is met al het andere verbonden
Alles heeft zijn eigen unieke trillingsfrequentie

De wet van aantrekking
Gedachten, emoties, woorden en daden zijn ook energie en geven trillingen af die onszelf, anderen en ook de omgeving om ons heen beïnvloeden. Deze energie is zo fijn en licht dat het moeiteloos kan transformeren. Het is een metafysische wet dat energie dat op een bepaalde frequentie trilt de eigenschap heeft om andere energie dat op dezelfde frequentie trilt aan te trekken. Het is te vergelijken met een kosmische magneet die alles naar ons toetrekt waarop wij ons concentreren of wat wij projecteren.

Ballast loslaten
Bij de begeleiding gaat het om veranderingen in de energiebalans. Energiewerk bestaat uit diverse krachtige behandelingsmethoden om diepgaand blokkades op te sporen, energie te zuiveren en verstoringen te verwijderen. Deze behandeling stelt ons in staat om in een korte tijd een enorme ballast los te laten en opnieuw in balans brengen. Denk hierbij aan o.a. angst, stress, woede, onverwerkte trauma’s, vermoeidheidsklachten en een groot aantal fysieke klachten. Deze ‘Nieuwe Energie’ methode werkt diep in de diverse lagen van je energielichamen zodat je zowel fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch in balans kunt komen.

Visualisatie
Geleide visualisatie is een veel gebruikte methode bij energiewerk, het is niet alleen een prachtig instrument om de subtiele boodschappen uit ons onderbewuste gewaar te worden, maar ook om onze intenties te verwerkelijken. Onze hersenen maken namelijk geen onderscheid tussen wat we met onze ogen open of met onze ogen dicht zien. Ook maken ze geen onderscheid tussen wat wij actief doen of wat wij onszelf in gedachten zien doen. Visualisaties zijn net als intenties prachtige instrumenten, ze hebben de macht om te scheppen.

3